Your performance is my passion

Marcel van der Togt

Marcel is een zeer ervaren coach van kanaalzwemmers. Hij begeleidt je gedurende het hele traject op weg naar jouw ultieme ervaring. Met meer dan 10 succesvolle (individuele) oversteken is hij een van de meest ervaren coaches op dit gebied. Van beginnend lange afstand zwemmer tot voormalig Olympisch kampioen Maarten van de Weijden hebben onder begeleiding van Marcel een succesvolle (dubbele) kanaal oversteek behaald.

Kanaalzwemmen
coach

Kanaalzwemmen: op weg naar jouw ultieme prestatie

Kanaalzwemmen staat in een groeiende belangstelling. Als lange afstandzwemmer is het oversteken van deze onvoorspelbare zeestraat van 33 kilometer tussen Engeland en Frankrijk vaak het hoogtepunt in hun carrière. Op 26 juli 2011 heb ik als oudste Nederlander (49 jaar) de solotocht volbracht. Een andere bijzonderheid was dat ik dit zonder badmuts deed. Met een watertemperatuur van 16 graden is dat geen voor de handliggende keuze.

Sta jij aan het begin van jouw plan om het kanaal over te steken of ben je al een tijdje op weg en ben je op zoek naar begeleiding die het verschil maakt; neem dan contact op en ervaar hoe het is om stap voor stap toe te werken naar jouw ultieme prestatie. In de afgelopen jaren heb ik verschillende mensen met succes begeleid. Met een goed plan de juiste mentale instelling en een grote dosis ambitie is een succesvolle oversteek zelfs voor minder getalenteerde zwemmers werkelijkheid geworden. Ben jij ook zo iemand, neem dan contact met mij op.

 

"Champions are made of something; they have deep inside them a desire, a dream a vision; they have to have the last minute stamina, they have to be a little bit faster, they have to have the skill and the will, but the will must be stronger, than the skill”

Muhammad Ali

Dubbele kanaaloversteek

Bekijk het filmpje waarbij Marcel als coach Maarten van der Weijden begeleidde bij zijn de dubbele kanaaloversteek:

 

Inspiratie