Kerncoaching: snelweg naar topprestaties

Als coach hanteer ik kerncoaching; geen lange trajecten, maar een snelweg naar topprestaties. Soms heb je als sporter of als coach het gevoel dat er meer mogelijk is, maar dat het er om onduidelijke reden niet uitkomt. Of iemand zit in een dip en je vraagt je af hoe je die sporter daar zo snel mogelijk weer uit krijgt. Ook laten sporters op belangrijke momenten niet altijd de prestaties zien die je op basis van trainingsresultaten mag verwachten.

De vraag die sporters en coaches dan bezighoudt is: "Hoe kan dit en waar ligt het aan?"

Door middel van de spiegelreflex-methode komen we in dergelijke situaties tot het antwoord. Het is de meest krachtige methode om (mentale) belemmeringen op te lossen. Soms is een sessie van een uurtje al voldoende om de kern te pakken waardoor de weg vrij wordt gemaakt om weer boven jezelf uit te stijgen.

Spiegel-reflex is de nieuwe techniek die het mogelijk maakt om (onbewuste) belemmerende patronen los te laten. Het maakt de weg vrij om moeiteloos te leven. Het is een aanpak voor mensen die met beide voeten op de grond staan en voor zichzelf het beste willen. Het brengt hoofd (denken), hart (voelen) en handen (doen) bij elkaar. De kracht van de aanpak zit hem in de eenvoud.

Geen ellenlange theorieën, maar leren vanuit ervaren. Kort, intensief, grensverleggend en bevrijdend.

In de loop van je leven bouw je een groot aantal reflexen op die in bepaalde situaties geactiveerd worden, zonder dat je je dat bewust bent of je bent je het bewust, vindt ze (soms) vervelend, maar je bent niet in staat om het te veranderen.

Spiegelreflex brengt je bij de mogelijkheden om de patronen te doorbreken waardoor je weer in contact komt met je oorspronkelijke IK. Bewust-ZIJN vanuit de kern.

Testimonials